Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Extra online sessie voor raadsleden

Wegens succes herhaald!

Online sessie voor raadsleden in gemeenten waar nog geen noodhulpbureau is

Nog niet in iedere gemeente is een noodhulpbureau actief. Een noodhulpbureau waar mensen via hun hulp-/dienstverlener terecht kunnen voor een gift of renteloze lening als zij in urgente financiële nood verkeren. Noodhulp bespaart menselijk leed én maatschappelijke kosten.
Bent u raadslid en heeft u de portefeuille armoede en schulden binnen uw fractie? Bent u geïnteresseerd in de komst van een SUN-noodhulpbureau in uw gemeente? Heeft u onze online sessies in juni gemist? Dan krijgt u nu een nieuwe kans om kennis te maken met de opzet van SUN-noodhulpbureaus.

Schrijf u via www.sunnederland.nl/raadsleden in voor onze extra online sessie op:
– 28 september van 19.30 tot 20.30 u
Deelname is gratis, sterker nog: deelname kan uw gemeente geld opleveren!

Er ligt een mooi aanbod voor uw gemeente klaar!
Tijdens de sessie lichten we onze werkwijze toe. Een werkwijze waarbij gemeenten, hulp- en dienstverleners en donateurs de handen ineenslaan. Onze samenwerkingspartners hebben bovendien al op voorhand donaties toegezegd voor het giftenbudget en het Sociaal Leenfonds in uw gemeente mocht er een SUN-noodhulpbureau worden opgericht.

SUN Nederland hoopt u en uw mede raadsleden online te treffen.
Geen tijd voor een online sessie of geen raadslid, maar wel interesse? Neem dan contact op met de kwartiermaker in uw regio.

Verspreiden van dit bericht onder raadsleden? Graag!