Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Bijdragen aan een specifiek SUN-noodhulpbureau

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan het werk van een specifiek SUN-noodhulpbureau bij u in de provincie, regio of gemeente.

 

 

Kennis, ervaring en netwerken

Beschikt u of uw organisatie over relevante kennis, deskundigheid en ervaring of netwerken die u gratis eenmalig of structureel ter beschikking wilt stellen aan een SUN-noodhulpbureau bij u in de provincie, regio of gemeente? Neem dan contact op het betreffende SUN-noodhulpbureau om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen uw inzet goed gebruiken!
Een overzicht van bestaande SUN-noodhulpbureaus vindt u hier.
Is er in de gemeente die u beoogde nog geen SUN-noodhulpbureau actief? Neem dan vooral contact op met SUN Nederland.

Suggestie: Wellicht wilt u zich aanmelden als kantoorvrijwilliger of bestuurslid? Of kent u relevante personen binnen het bedrijfsleven, fondsen, het maatschappelijke middenveld of de gemeente die u graag zou introduceren bij dit noodhulpbureau?

Middelen

U kunt het werk van een SUN-noodhulpbureau steunen door het doneren van diensten of middelen. Hierbij kunt u denken aan alle zaken die dienen ter ondersteuning van de doelstellingen van een SUN-noodhulpbureau en die kostenbesparend of ondersteunend/ ontzorgend werken. Bijvoorbeeld donaties, in- of bruikleen van goederen, personeel, organisatorische aspecten, juridische zaken, informatie, automatisering, aanschaffingen en huisvesting.
Neem vooral contact op met het SUN-noodhulpbureau om de mogelijkheden te bespreken in het kader van uw MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), zij kunnen uw ondersteuning goed gebruiken!

Geld

U kunt het werk van een SUN-noodhulpbureau steunen door het doneren van geld, of door crowdfunding of een sponsoractie ten bate van een SUN-noodhulpbureau te organiseren. Ook met tegoedbonnen, vouchers of waardebonnen is een SUN-noodhulpbureau altijd geholpen.
Schenkingen die u doet mag u -onder voorwaarden- aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Een belangrijke voorwaarde die de Belastingdienst stelt, is dat het goede doel waaraan u schenkt is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De meeste SUN-noodhulpbureaus zijn door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Als ANBI hoeft het SUN-noodhulpbureau ook geen schenk- of erfbelasting te betalen over uw schenking of erfrechtelijke verkrijging. Als u zeker wilt weten of het door u gekozen SUN-noodhulpbureau de ANBI-status heeft neem dan contact op met het betreffende SUN-noodhulpbureau.

Uw contactpersoon

Nathalie Boerebach
directeur
06 51387989N.Boerebach@sunnederland.nl