Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Veenendaal krijgt SUN-noodhulpbureau

Veenendaal krijgt SUN-noodhulpbureau

Stel: je hebt een minimaal bedrag om van te leven, daardoor geen spaargeld en ineens houdt de koelkast ermee op. Of je zoekt met spoed een andere woonruimte vanwege een vechtscheiding, hebt zicht op een nieuwe huurwoning maar hebt geen geld om de borg te betalen. Hoe prettig is het dan als je een gift of een renteloze lening kunt krijgen? Met de komst van Stichting Urgente Noden Veenendaal wordt dit binnenkort mogelijk voor inwoners van Veenendaal die te maken krijgen met urgente noden. Een aanvraag kan dan door hun hulp-/dienstverlener worden ingediend.

Oproep: SUN Veenendaal zoekt bestuursleden

De Stichting is een samenwerkingsverband van lokale hulp- en dienstverlenersorganisaties, diverse lokale donateurs en de gemeente Veenendaal. De gemeente betaalt de organisatiekosten, waardoor donaties voor 100% naar de noodhulp gaan. SUN Veenendaal is op zoek naar bestuursleden. Op korte termijn is er vraag naar een secretaris en op de langere termijn is er ook plaats voor bestuursleden die het stokje van het bestuur in oprichting (i.o.) willen overnemen.

Wilt u zich als bestuurslid inzetten voor mensen uit Veenendaal die te maken krijgen met tegenslag en ineens in een situatie terechtkomen van urgente nood?
U kunt uw belangstelling laten weten aan Monique Postma, m.postma@sunnederland.nl, kwartiermaker bij SUN Nederland en begeleider tijdens het oprichtingsproces van SUN Veenendaal. Meer informatie over de inhoud van de vacature voor secretaris vindt u hier.