Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tweede animatie

Onlangs heeft SUN Nederland een tweede animatie ontwikkeld. In deze nieuwste animatie wordt uitgelegd hoe het oprichten van een SUN-noodhulpbureau in zijn werk gaat.

Noodhulp voor iedereen

SUN Nederland heeft als ambitie dat iedereen in Nederland die te maken krijgt met urgente noden een beroep kan doen op noodhulp. Een middel daartoe is de noodhulp die verleend wordt door een SUN-noodhulpbureau. Maar een SUN-noodhulpbureau is er niet van vandaag op morgen. Daar gaat een ontwikkelingstraject aan vooraf. SUN Nederland zal de komst van een SUN-noodhulpbureau alleen initiëren als er voldoende draagvlak is bij alle betrokkenen in een gemeente. In de animatie leggen wij uit hoe de oprichting van een SUN-noodhulpbureau in zijn werk gaat.

Ontwikkelen en faciliteren van SUN-noodhulpbureaus

Een eerdere animatie is in 2022 samen met diverse noodhulpbureaus ontwikkeld.  Daarin wordt uitgelegd wat noodhulp is en hoe hulp- en dienstverleners via de website van een noodhulpbureau een aanvraag kunnen indienen. Stond in de eerste animatie het werk van de lokale noodhulpbureaus centraal, in de tweede animatie gaat het over de werkzaamheden van SUN Nederland op het gebied van het ontwikkelen en faciliteren van SUN-noodhulpbureaus.

Op website en via youtube-kanaal

Beide animaties zijn te zien op de ‘homepage’ van onze website en op ons Youtube-kanaal. De animaties met ondertiteling in het Engels zijn te vinden op een speciale pagina op onze website.