Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

SUN Nederland bij New Business Radio

Woensdag 22 mei 2024 staat het radioprogramma ‘Let’s talk businsess’ geheel in het teken van SUN-noodhulp.

Elke werkdag van 10:00 tot 11:00 uur kunt u op New Business Radio luisteren naar het radioprogramma Let’s Talk Business. Op 22 mei gaat de gehele aflevering over het effect van SUN-noodhulp en de visie en de ambities van SUN Nederland.

Effect van noodhulp

In drie blokken ondervraagt presentatrice Fabienne de Vries de aanwezigen over wat SUN-noodhulp is, wat deze noodhulp betekent voor mensen met urgente noden, waarom SUN Nederland streeft naar een landelijk dekkend netwerk van SUN-noodhulpbureaus en over wat SUN Nederland als kenniscentrum op het gebied van urgente noden kan betekenen. Naast Nathalie Boerebach, directeur van SUN Nederland, schuiven Emmelie Prins, onderzoeker bij de VU, Karin Beenen, bureaucoördinator SUN Lekstroom, hulpverlener Erik Ebbink en begunstigde Marco aan.

Let's talk business uitzending SUN Nederland
Let’s talk business uitzending SUN Nederland

Oproep aan bedrijfsleven

Tijdens de uitzending komt de kracht van publiek-private samenwerking naar voren en wordt benadrukt dat SUN-noodhulp alleen tot stand kan komen dankzij landelijke en lokale donaties. Momenteel komen veel donaties vanuit vermogensfondsen en corporate foundations, maar SUN Nederland en lokale SUN-noodhulpbureaus gaan ook graag een samenwerking aan met het bedrijfsleven. Zowel landelijk als ook lokaal. Denk aan het verlenen van korting of het bieden van extra services bij het leveren van producten als witgoed, meubels, woninginrichting of aan het doneren van een jubileum- of kerstopbrengst.
Uiteraard zijn ook donaties van particulieren welkom bij SUN Nederland. Doneren kan via onze website.

Leuke bijkomstigheid is dat in deze één uur durende radioaflevering songs worden gedraaid waarin het woord SUN in de songtekst voorkomt.

U kunt de interviews luisteren via podcasts die gemaakt worden op basis van de uitzending.