Vind een noodhulpbureau
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

SUN MVS zoekt bestuursleden voor het Dagelijks Bestuur!

Oproep: SUN MVS zoekt een voorzitter, penningmeester en secretaris!

Medio 2020 zal in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (de MVS-gemeenten) de stichting SUN MVS van start gaan, hiervoor zoeken wij bestuursleden voor het Dagelijks Bestuur: Voorzitter, Penningmeester en Secretaris.

Op dit moment zijn er in Nederland 27 SUN-noodhulpbureaus die in ruim 100 gemeenten noodhulp geven aan mensen met urgente financiële problemen. De SUN-noodhulp is heel uiteenlopend en verschilt per aanvraag: woninginrichting, voedsel, kleding, medicijnen, een laptop, enz. Per heden zijn wij op zoek naar een inspirerend Dagelijk Bestuur voor SUN MVS i.o. met een warm relatienetwerk binnen de MVS-gemeenten en kennis van onderwerpen die SUN en het besturen van een ANBI-stichting raken.

Het oprichtingsbestuur van SUN MVS bestaat idealiter uit drie Dagelijks Bestuursleden en vier Algemeen Bestuursleden (in totaal 7 personen). Voor het Algemeen Bestuur hebben we inmiddels voldoende kandidaten. Het Algemeen Bestuur vergadert vier keer per jaar.
De voorzitter vormt samen met de penningmeester en de secretaris het Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur vergadert zo vaak als dat nodig is. Het bestuurslidmaatschap van SUN MVS is onbezoldigd, wel kan het Dagelijks Bestuur een maandelijkse vrijwilligersvergoeding ontvangen indien gewenst. SUN MVS heeft na haar start een betaalde coördinator in dienst, beschikt over een website en een kantoorruimte en werkt verder met een flexibele schil van ZZP-ers.

Geïnteresseerden kunnen een reactie sturen naar info@sunnederland.nl zodat we meer detailinformatie kunnen toesturen. Na ontvangst van deze informatie beantwoorden we graag eventuele vragen en maken we graag nader kennis.
We zien uw reactie met zeer veel belangstelling tegemoet.

Terug naar overzicht