Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nadere kennismaking: Margot Beelen

Margot Beelen

Als rechterhand en steun en toeverlaat van zowel directeur Nathalie Boerebach als het SUN-team is begin 2023 Margot Beelen aangesteld in de functie van personal assistant en office manager. Een welkome aanvulling op de medewerkers van SUN Nederland.

Hilversumse in hart en nieren

Margot Beelen is geboren en getogen te Hilversum en woont nog altijd in deze thuishaven van SUN Nederland. Hierdoor is zij binnen tien minuten per fiets op haar werk en kent zij vele nuttige adressen in en rondom Hilversum.

Brede ervaring

“Omdat er zoveel interessante en leuke opleidingen zijn, was het na het afronden van de Havo even zoeken naar waar mijn passie ligt”, aldus Margot. Ze rondt de opleiding tot directiesecretaresse bij Schoevers en die van Toeristisch medewerker bij Notenboom met succes af. Met deze diploma’s op zak, heeft zij ervaring opgedaan in verschillende branches. Van het bankwezen tot makelaardij en van de geestelijke gezondheidszorg tot aan de sportwereld. Deze brede ervaring is een pré in haar werk bij SUN Nederland. Margot is van vele markten thuis.

Affiniteit met alleenstaande ouders

Margot heeft twee mooie, lieve kinderen; een dochter van 11 en een zoon van 14 jaar oud. Als gescheiden ouder begrijpt zij de kwetsbare positie van alleenstaanden met kinderen. “Het vormt voor mij een extra motivatie om mij voor SUN Nederland in te zetten. Hoe belangrijk is het om er voor mensen te zijn op het moment dat zij het financieel moeilijk hebben om rond te komen en ook nog eens te maken krijgen met tegenvallers!”

Afwisselende werkzaamheden

“Door mijn werkzaamheden voor SUN Nederland wordt mijn topografische kennis vergroot. Telkens wanneer er in een gemeente een draagvlakonderzoek van start gaat of als er een SUN-noodhulpbureau wordt opgericht vul ik immers de landkaart op onze website aan. Ook het inplannen van de vele afspraken met relaties van SUN behoort tot mijn werkzaamheden en het invoeren van data in het CRM-systeem. Het notuleren van zowel bestuurs- als ook interne vergaderingen is soms uitdagend, maar altijd weer leuk om te doen.” Het is maar een greep uit de werkzaamheden van Margot. Het maakt dat zij haar werk tot nu toe als zeer afwisselend ervaart.