Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

In memoriam – Michelle Rutten voorzitter Fonds Bijzondere Noden Almere

 

Na een kort ziekbed overleed op 7 augustus 2023 Michelle Rutten, voorzitter van het Fonds voor Bijzondere Noden Almere. Michelle heeft veel betekend voor de stad Almere, haar inwoners en was voor velen het gezicht van het Fonds voor Bijzondere Noden Almere.

Michelle Rutten werd geboren in Nijmegen op 24 juni 1961. Vanaf 2004 zette zij zich in voor het Fonds voor Bijzondere Noden Almere. ‘Steun voor elkaar en vriendelijk voor iedereen’ was het motto in haar leven. Dat deed zij belangeloos. Haar aandacht ging vooral naar mensen die het moeilijk hebben zoals jongeren, jongvolwassenen en mensen die buiten de boot vallen. In bijna 20 jaar heeft zij met haar tomeloze energie, kennis en inzet het Fonds voor Bijzondere Noden Almere gebracht waar het nu is. SUN Nederland zal haar inzet missen in de gesprekken over noodhulp in Almere en eventuele opschaling ervan binnen de provincie Flevoland.

Inzamelingsactie

Naast zoon Machiel had Michelle samen met haar man Marcel ook een zwaar gehandicapte dochter Mayim. Haar man startte eind juli een inzamelingsactie om de laatste wens van Michelle te vervullen: de oprichting van het Michelle Rutten Kantelfonds. Een fonds om enerzijds de zorg voor haar dochter te waarborgen, maar ook om jongvolwassen met een beperking verder te helpen. Wilt u het fonds steunen? Doneren kan via deze link of via de QR-code:

Wij wensen Marcel, Machiel en Mayim en het bestuur van Fonds Bijzondere Noden Almere veel sterkte en kracht toe bij het dragen van dit verlies.