Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Edith van Ruijven en Véronique Kakebeeke-Gualthérie van Weezel versterken Bestuur SUN Nederland!

Door het verstrijken van de bestuurstermijn van onze zeer gewaardeerde bestuursleden Elisabeth Beelaerts van Blokland-van Schaijk en Anne van Beuningen had SUN Nederland maar liefst twee vacatures tegelijk binnen het bestuur van SUN Nederland.
Het bestuur en team van SUN Nederland zijn daarom zeer verheugd om te kunnen melden dat Edith van Ruijven en Véronique Kakebeeke-Gualthérie van Weezel toetreden tot het bestuur van SUN Nederland, waardoor ons bestuur weer voltallig is.

Edith van Ruijven werkt al twintig jaar op het snijvlak van het sociaal domein en gemeenten, veelal in de rol van projectleider of programmamanager, waarbij zij de schakel is tussen rijk en gemeenten. Zo heeft zij gewerkt voor CP-ICT (Divosa/VNG), KING en de Ministeries SZW en VWS. Momenteel is zij werkzaam als programmamanager Verbinden Schuldendomein en Hersteloperatie kinderopvangtoeslag bij VNG Realisatie.

Véronique Kakebeeke-Gualthérie van Weezel is directeur van het charitatief vermogensfonds de Gravin van Bylandt Stichting. Door haar werk heeft zij veel inzicht in armoedevraagstukken die in Nederland leven, het dagelijks werk van de SUN-noodhulpbureaus in Nederland en een netwerk binnen de filantropie.

In komende nieuwsbrieven volgt meer achtergrondinformatie over onze nieuwe bestuursleden

opdracht volbracht