Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

AMWML zoekt coördinator voor SUN Midden-Limburg

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg is op zoek naar een bureaucoördinator voor het net opgerichte noodhulpbureau SUN Midden-Limburg. Het gaat om een functie voor 28 uur per week, ingeschaald volgens cao welzijn in schaal 8.

Als coördinator van SUN Midden-Limburg zorg je ervoor dat inwoners van de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Nederweert en Echt-Susteren die te maken krijgen met urgente noden worden ondersteund door middel van een gift. De gevraagde ondersteuning verschilt per aanvraag, denk aan: woninginrichting, voedsel, kleding, medicijnen of bijvoorbeeld een tegemoetkoming in reiskosten.

Wie ben jij?

Jij bent een netwerker. Je onderhoudt contact met (vrijwilligers) organisaties, hulpverleners die aanvragen doen en fondsen. Je krijgt energie van het zorgvuldig administreren, controleren, beoordelen en afhandelen van binnengekomen vragen. Je hebt kennis van wetgeving op het gebied van sociale voorzieningen, thema’s als armoede, schulden en inzicht in de samenhang van verschillende beleidsterreinen.
Natuurlijk is opleiding ook belangrijk en daarom beschik je over een afgeronde HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening of een opleiding Social Work met relevante ervaring. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Omdat je werkgebied meerdere gemeenten in Midden-Limburg bestrijkt, beschik je over een rijbewijs B en een passend vervoersmiddel.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 7 februari 2024 naar solliciteren@amwml.nl.
De eerste gesprekken staan gepland voor dinsdagochtend 20 februari 2024. De tweede ronde zal plaatsvinden op woensdagmiddag 21 februari 2024 en de derde ronde op maandagmiddag 26 februari 2024.

Meer informatie is te vinden op de website van AMWML. Vragen? Neem contact op met Loretta Kanders op 06-19411764.